Txingudi Korrikako errekorrak hautsi dituzte

Super Amara BATek antolatzen duen Txingudi Korrika lasterketako denbora onenak hobetu dituzte aurtengo edizioan, gizonezkoetan eta emakumezkoetan. Ezpeletako Xabier Martinez izan da azkarrena, 32.07ko denborarekin. Lionel Petriaq baionarrarekin batera iritsi zen helmugara. Lapurtarrak nagusi, beraz, gizonezkoetan. José Gomez de Arriba irundarra izan zen hirugarren.

Emakumezkoetan Elena Silvestre errenteriarrak lortu zuen garaipena eta errekorra, 37:33rekin. Claudia Behobide hondarribiarra izan zen bigarren, eta Irene Sanzberro irundarrak osatu zuen podiuma.

Hendaian hasi eta Hondarribian amaitzen da lasterketa, eta 10km-ko ibilbidea du. Urriaren lehenean izan da aurten, eta Santiagotarrak K.E. omendu dute, haren 50.urteurrenean. 633 parte hartzaile iritsi ziren helmugara. Beste kategorietan, ondorengoak izan ziren irabazleak:

Roller gizonezkoak: Nicolás Alonso (20:00).

Roller emakumezkoak: Nagore Montes (22:05).

Handbike gizonezkoak: Ion Galarraga (24:48).

ARANTXA AUSAN EUROPAKO TXAPELDUN W50-KO 60 METROKO HESI LASTERKETAN

Abel Castañaresek zilarrezko domina eskuratu zuen M65 kategoriako 8 kilometroko krosean

Europako Master Txapelketa ospatu zen pasa den astean,...

ALEJANDRO ESTEBAN ETA UNAX ERASO LAUGARREN ETA HAMARGARREN ESPAINIAKO JAURTIKETA LUZEKO TXAPELKETAN

Estebanek xabalina-jaurtiketan lortu zuen laugarren postua eta Erasok hamargarren mailu-jaurtiketan

Espainiako Neguko Jaurtiketa Luzeko Txapelketa...

AIMAR OTXOTEKOK IRABAZI DU LESAKAKO V MENDI LASTERKETA

Lesakarrak 2019ko lehen edizioko errekorra hautsi zuen, ordubete eta hamar minutuan osatuz 14 kilometroko ibilbidea

Aimar Otxoteko Larrarte...

CARLA MARTINEZEK ETA LAIA OLASCOAGAK URREZKO ETA BRONTZEZKO DOMINAK ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO 20 URTEZ AZPIKO TXAPELKETAN

Horiez gain, BATeko bertze zazpi atletek hartu dute parte Espainiako Txapelketan

Bidasoa Atletiko Taldeak parte hartze handia izan du...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO MASTERRAK URREZKO LAU DOMINA ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Hauez gain, 16 urtez azpiko hiru atleta aritu dira txapelketa berean lehian estreinakoz

Donostian ospatu zen Espainiako Pista Estaliko Master...