Txingudi Korrikako errekorrak hautsi dituzte

Super Amara BATek antolatzen duen Txingudi Korrika lasterketako denbora onenak hobetu dituzte aurtengo edizioan, gizonezkoetan eta emakumezkoetan. Ezpeletako Xabier Martinez izan da azkarrena, 32.07ko denborarekin. Lionel Petriaq baionarrarekin batera iritsi zen helmugara. Lapurtarrak nagusi, beraz, gizonezkoetan. José Gomez de Arriba irundarra izan zen hirugarren.

Emakumezkoetan Elena Silvestre errenteriarrak lortu zuen garaipena eta errekorra, 37:33rekin. Claudia Behobide hondarribiarra izan zen bigarren, eta Irene Sanzberro irundarrak osatu zuen podiuma.

Hendaian hasi eta Hondarribian amaitzen da lasterketa, eta 10km-ko ibilbidea du. Urriaren lehenean izan da aurten, eta Santiagotarrak K.E. omendu dute, haren 50.urteurrenean. 633 parte hartzaile iritsi ziren helmugara. Beste kategorietan, ondorengoak izan ziren irabazleak:

Roller gizonezkoak: Nicolás Alonso (20:00).

Roller emakumezkoak: Nagore Montes (22:05).

Handbike gizonezkoak: Ion Galarraga (24:48).

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...