TXINGUDI RUGBY KLUBAK NEURKETAK GALTZEN JARRAITZEN DU
Errugbia

Larunbatean liderraren aurka jokatu zuen, La Unica taldearen aurka, eta ondo jokatu zuten arren, azkeneko minutuetan garaipena sendotu zuen talde iruindarrak

La Unica liderra jaso zuen larunbatean Txingudi Rugby Klubak eta aurreikusten bezala eta aurreko emaitzen antzera, porrota jasan zuten bidasoatarrek. Galdu zuten bai, baina neurketa ona egin zuten oso talde gogor baten aurrean, lehenak eta igoerarako faborito nagusiak.

Oso indartsu hasi zuen neurketa La Unicak, bigarren minutuan eguneko lehen entsegua lortu zuten (0-7). Ordutik aurrera Txingudi Rugby Kluba hobeto kokatu zen Plaiaundiko zelaian eta defentsa gogor baten bidez iruindarren saiakerak zapuzten zituzten. Baina, 15.minutuan La Unicak bigarren entsegua erdietsi zuen irundarren defentsan zuloa aurkitu era gero (0-14). Etxekoek ez zuten burua galdu eta bere partidua egiten jarraitu zuten. Baloiaren jabetza zuten eta puntuak lortzeko aukerak zituzten, baina gainontzeko norgehiagoketen antzera, gauzatzen ez zuten asmatzen.

30.minutuan La Unicaren defentsa ezustean harrapatu zuen Txingudi Rugby Klubak eta lan eskerga egin ondoren lehen entsegua lortu zuten Roberto “Pachi” Garciaren bidez (7-14). Lehen zatia bukatzear zen eta bidasoatarrek berdintzeko aukerak izan bazuten ere, ez zuten asmatzen eta garesti ordaindu zuten. La Unicak lehen zatiko azken minutuan hirugarren entsegua lortu zuten, 7-19 aldenduz markagailuan.

Txingudi Rugby Kluba bigarren zatian markagailuan hurbiltzeko eta zergaitik ez, berdintzeko asmoarekin irten zen. Aukerak izan zituzten horretarako, beste behin ez zituzten gauzatu, eta La Unica pazientzia handiekin defendatzen ari zela, neurketa hautsi zuen. Jarraian bi entsegu gauzatu zituzten eta neurketa 7-29arekin uzten zuten. Etxekoek amore eman ordez bere lana burutzen jarraitu zuten, baina entseguak talde iruindarraren eskutik iristen ziren. Amaieran, 7-48koarekin bukatu zen, diferentzia handia Txingudi Rugby Klubak egin zuen meritu eta lanerako, baina horrelako partiduetatik asko ikasten da datorren neurketari begira. Izan ere, Gernikaren aurka jokatuko dute bi aste barru, bidasoatarrekin batera azken postuan dabilen taldeetako bat, beraz, oso neurketa aproposa izango da Txingudi Rugby Klubak benetan duen maila ezagutzeko.

PLAY-OFFA JOKOAN IZANEN DU ZAISA TXINGUDIK ASTEBURUAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko senior mailako gizonezkoek Plaiaundin jasoko dute Gaztedi B Ligako azken jardunaldia jokatzeko

Denboraldiko helburu nagusia...

ZAISA TXINGUDIK PORROTA JASO ZUEN ZORNOTZAN
Errugbia

Mugako taldeak ezin izan zuten Urgozo garaitu eta 38-3ko markagailuarekin galdu zuen

Txingudi Rugby Klubeko senior mailako gizonezkoek, Zaisa...

ZAISA TXINGUDIK URGOZO BISITATUKO DU IGANDE HONETAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko gizonezkoak sailkapeneko hirugarren postua ziurtatzeko helburuarekin joanen dira liderraren etxera

Txingudi Rugby Klubeko...

PLAIAUNDI ERRUGBIAREN ERDIGUNE BILAKATU ZEN ASTEBURUAN
Errugbia

Biok Experiential Shopping Txingudi Badia eskolarteko nazioarteko txapelketa arrakastaz ospatu zen bigarren urtez segidan

Eguraldia lagun zutela,...

ERRUGBIKO TXINGUDI BADIA TXAPELKETA ASTEBURU HONETAN OSPATUKO DA
Errugbia

200 errugbilari gazte bilduko dira Plaiaundin apirilaren 6an bigarren aldiz ospatuko den eskolarteko txapelketan