ZAISA TXINGUDI EZ DA PLAY-OFFERAKO SAILKATU
Errugbia

Gaztedi Bren kontrako denboraldiko azken partiduan 17-29 galdu zuen Iñigo Camareroren taldeak

Txingudi Rugby Klubeko gizonezko seniorrek denboraldiko azken partidua galdu egin zuen Plaiaundin. Gaztedi B jaso zuen Zaisa Txingudik eta 17-29ko markagailuarekin porrota jaso zuen, play-offa jokatzeko beharrezko saikapeneko postuak lortu gabe.

Neurketa Zaisa Txingudiren alde hasi zen, 3-0eko markagailuarkein, Alejandro Lasak lortutako zigor kolpe baten bidez. Hala ere, bisitariak indarra hartzen joan ziren eta bi entsegu lortuta, 3-10eko emaitza lortu zuten. Etxekoak saiatu ziren emaitza berriz ere iraultzen, baina gasteiztarrak fin ibili ziren baloiak lapurtzen, baita kontraerasoan ere, eta 3-17ra ireki zuten beraien aldeko errenta. Atsedenaldira, 3-22koarekin ere ailegatzea lortu zuten.

Bigarren zatian, indarrez zelairatu ziren Iñigo Camareroren mutilak eta Roman Solisek egindako entseguarekin eta Alejandro Lasak egindako eraldaketarekin, 10-22koa ezarri zuten markagailuan. Jokoa hagitz berdindua egon zen hurrengo minutuetan, baina Gaztedik bere azken entsegua egitea lortu zuen (10-29). Etxekoek ere azken aukera eduki zuten eta Adur Manterolak eraldatu zuen Lasak egindako entsegua, 17-29koa ezarriz behin-betiko.

Porrot honekin, Zaisa Txingudik ezin izan da play-offerako postuetan sailkatu eta laugarren postuan bukatu du aurtengo denboraldia, 33 punturekin guztira. Uni Bilbo C izan da Ligako txapelduna, baina ezingo da mailaz igo Uni Bilbo B Euskal lehenengo mailan nagoelako. Horrela, Zornotzako Urgozo izanen da zuzenean mailaz igoko dena eta La Unica Bk eta Atletico San Sebastianek jokatuko dute play-offa. Zaisa Txingudiren gibeletik, Gaztedi B, Zarautz B/Beltzak, Arratiko Zekorrak eta Bera Bera B sailkatu dira.

Gazteen emaitzak

18 urtez azpiko Bera Bera/Txingudi taldeak Durangoren kontra, 15-89ko markagailuarekin, garaipena lortuta bukatu du denboraldia. 16 urtez azpiko taldeak berriz, Gabiria Txingudi/Baztanek, ezin izan zuen La Unica garaitu eta 15-22ko emaitzarekin porrota jaso zuen.

(Argazkia: Onintza Burgera)

BIOK TXINGUDIK DENBORALDIKO AZKEN TXANPARI EKINGO DIO LARUNBATEAN
Errugbia

Plaiaundin arituko dira Txingudi Rugby Klubeko jokalariak, Arrasate/Eibar B taldearen kontra (16:00)

Biok Txingudik, Txingudi Rugby Klubeko senior...

Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko gizonezko seniorrek...

PLAY-OFFA JOKOAN IZANEN DU ZAISA TXINGUDIK ASTEBURUAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko senior mailako gizonezkoek Plaiaundin jasoko dute Gaztedi B Ligako azken jardunaldia jokatzeko

Denboraldiko helburu nagusia...

ZAISA TXINGUDIK PORROTA JASO ZUEN ZORNOTZAN
Errugbia

Mugako taldeak ezin izan zuten Urgozo garaitu eta 38-3ko markagailuarekin galdu zuen

Txingudi Rugby Klubeko senior mailako gizonezkoek, Zaisa...

ZAISA TXINGUDIK URGOZO BISITATUKO DU IGANDE HONETAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko gizonezkoak sailkapeneko hirugarren postua ziurtatzeko helburuarekin joanen dira liderraren etxera

Txingudi Rugby Klubeko...

PLAIAUNDI ERRUGBIAREN ERDIGUNE BILAKATU ZEN ASTEBURUAN
Errugbia

Biok Experiential Shopping Txingudi Badia eskolarteko nazioarteko txapelketa arrakastaz ospatu zen bigarren urtez segidan