ZAISA TXINGUDIK BERA BERA B-REN AURKA GALDU ZUEN
Errugbia

Lehia bizian jokatutako partidua 3-8ko markagailuarekin amaitu zen

Larunbat arratsaldean Zaisa Txingudi taldeak hitzordua izan zuen Plaiaundin Bera Bera B-ren kontra, ligako laugarren jardunaldia jokatzeko. Bi taldeak aurkari zuzenak ziren ordu arte, izan ere, biak puntuetan berdinduta zeuden sailkapeneko azken postuetan. Aurreikusten zen moduan, neurketa oso parekatua eta oso lehiatua izan zen, eta Txingudik lan ikaragarria egin zuen. Hala ere, ezin izan zioten donostiarren defentsa sendoari aurre egin.

Lehenengo zatiko 12. minutuan hasi ziren mugimenduak zelaian, etxeko jokalaria den Adur Manterolak txartel horia jaso eta hamar minutuz kanporatua izan zenen. Honen ondorioz, Bera Berak zigor kolpe bat egin eta lehendabiziko hiru puntuak irabazi zituen. Neurketak indar berean jarraitu zuen, faltaz beteriko jokaldiekin, eta 30. minutuan kanporaketa Bera Berak jaso zuen, taldea jokalari bat gutxiagorekin utzita. Hala ere, ez zen bakarra izan, Txingudik ere sei minutu beranduago zigor bera jasota, Joao Costa gabe jarraitu behar izan zuen partidua. Tartean, donostiarrek beste bost puntu eskuratu zituzten (0-8) zigor kolpe baten ondoren baloia entsegu marraren atzetik utzi zutenean.

Bigarren zatia ere berdintsua izan zen, baina oraingoan etxekoek aukera izan zuten markagailuan puntuak gehitzeko. 45. minutuan Bera Berak jaso zuen eguneko azken txartel horia, eta etxekoek berriz 69. minutuan, Unax Dominguezen kiroltasunik gabeko jokabidearengatik. Horrela, etxekoek zigor kolpe bat zutoinetara bota zuten eta honekin, hiru puntu erdietsi zituzten partidu amaierarako.

Jardunaldi honetan lorturakoarekin, Txingudik puntu bat gehitu zuen sailkapenean eta larunbateko areriotik hiru puntura kokatu zen. Hurrengo hitzordua berriz, kanpoan izango dute eta Sarako Izarraren aurka izango da.

ZAISA TXINGUDI EZ DA PLAY-OFFERAKO SAILKATU
Errugbia

Gaztedi Bren kontrako denboraldiko azken partiduan 17-29 galdu zuen Iñigo Camareroren taldeak

Txingudi Rugby Klubeko gizonezko seniorrek...

PLAY-OFFA JOKOAN IZANEN DU ZAISA TXINGUDIK ASTEBURUAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko senior mailako gizonezkoek Plaiaundin jasoko dute Gaztedi B Ligako azken jardunaldia jokatzeko

Denboraldiko helburu nagusia...

ZAISA TXINGUDIK PORROTA JASO ZUEN ZORNOTZAN
Errugbia

Mugako taldeak ezin izan zuten Urgozo garaitu eta 38-3ko markagailuarekin galdu zuen

Txingudi Rugby Klubeko senior mailako gizonezkoek, Zaisa...

ZAISA TXINGUDIK URGOZO BISITATUKO DU IGANDE HONETAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko gizonezkoak sailkapeneko hirugarren postua ziurtatzeko helburuarekin joanen dira liderraren etxera

Txingudi Rugby Klubeko...

PLAIAUNDI ERRUGBIAREN ERDIGUNE BILAKATU ZEN ASTEBURUAN
Errugbia

Biok Experiential Shopping Txingudi Badia eskolarteko nazioarteko txapelketa arrakastaz ospatu zen bigarren urtez segidan

Eguraldia lagun zutela,...

ERRUGBIKO TXINGUDI BADIA TXAPELKETA ASTEBURU HONETAN OSPATUKO DA
Errugbia

200 errugbilari gazte bilduko dira Plaiaundin apirilaren 6an bigarren aldiz ospatuko den eskolarteko txapelketan