IKER AROZENA URREA LUZERA JAUZIAN

Madrilen ospatu zen 20 urtez azpiko Aretoko Espianiako Txapelketan urrezko domina esuratu zuen luzera jauziko proban, 7m14ko markarekin

Super Amara B.A.Teko bost atletek parte hartu zuten asteburu honetan Madrilen ospatu zen 20 urtez azpikoen Aretoko Espainiako Txapelketan. Oso itxura ona eman zuten denek, baina guztien artean Iker Arozenaren izena azpimarratu beharra dugu, berak lortu baitzuen asteburuko emaitzarik onena.

Txapelketa ez zuen modurik onenean hasi Ikerrek, finalera 6m78ko jauziarekin pasa zen seigarren sailkatu bezala, baina finalean marka guztiak hautsi zituen. Hiru jauzi bikain egin zituen, 7.04, 7.12 eta 7.14, laugarren, bostgarren eta seigarren saiakeretan hurrenez hurren. Azken hiru jauzi horiek, marka pertsonala hobetzeko eta klubeko inoiz lortutako marka hausteko balio izan zitzaion.

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...