LEONGO ADEMAR BIDASOAREN GAINETIK PASA DA

Bidasoak ezin izan du Sacyr Asobal Ligako bigarren itzuliko lehen jardunaldian garaipena eskuratu, Leongo Ademar 23-27 gailendu zaie

Bidasoa Irun (11+12). Ledo, Crowley (3, 1 pen.), Kauldi (4), Esteban Salinas (2), Rodrigo Salinas (5), Tesoriere, Seri (1); Rangel, Cavero, Serrano (3), De la Salud (2), Renaud-David (1), Santano, Bartók (2), Da Silva.

27 – Abanca Ademar León (11+16). Slavic, Marchán (5), López (4, 1 de pen.), Lucin (1), David Fernández (8), Mosic, Carrillo (2); Feuchtmann (3), Martínez (3), Vieyra, Donlin, Juan José Fernández, Jaime Fernández (1), Pérez Arce, Casqueiro.

Hilabeteko atsedenaren ostean, Bidasoak Artalekun Leongo Ademar jaso du eta ezin izan dute bigarren itzuliko lehen bi puntuak eskuratu. Leondarrak neurketa osoan zehar irundarrak baino gehiago izan dira eta azkenean 23-27ko markagailuaren bidez sailkapenean lau puntuko abantaila lortu dute. Izan ere, gaur sailkapeneko bigarrena eta hirugarrena neurtu dira, Leongo Ademarrek bi puntuko aldea zuen, baina garaipena erdietsita Ademar 28 punturekin jartzen da Bidasoak 24 dituen bitartean. Datorren asteazkenean, Sacyr Asobal Ligako bigarren jardunaldia jokatuko dute, Palaun Bartzelona ahalguztidunaren aurka.

Neurketari dagokionez, hasierako lehen minutuetan Leongo Ademarren erasoak gailendu dira. 0-4ko hasierako partziala lortu dute Marchan eta Mario Lopez eta David Fernandezek sartu dituzte lehen gol horiek. Bidasoaren erreakzioa laister iritsi da, 6-0eko partzial batekin erantzun dio leongo taldeari eta hamahirugarren minutuan, Kauldi Odriozolak 6-4koa ezarri du. Hurrengo minutuetan zehar, bi golen errenta mantendu da bi ateetan golak jasoz. Martin Santano gazteak eta Donat Bartok fitxaketa berriak orduan debutatzeko aukera izan dute, azken honek bi gol sartu ditu neurketan. Lehen zatia oso berdindua izan da eta horrela iritsi da markagailua atsedenaldira, 11-11ko berdinketarekin.

Bigarren zatia aurreko 30 minutuen antzera hasi da, Leongo Ademarrek hartu du neurketako aginte makila, baina oraingo honetan, Bidasoak ez du berdintzeko gaitasuna izan. 37.minutuan, 14-14 zen emaitza, ordutik aurrera Leongo Ademarrek martxa bat sartu du eta bost goleko errenta lortu dute (20-25, 55.minutuan). Sei golengatik irabazi zuen joanekoan Bidasoak, buruan izan dute emaitza, eta azkeneko eraso on batzuk eginda, azkeneko 23-27koa ezarri dute.

BIDASOA ERREGE KOPAKO FINALERDIETAN

Bidasoa Irunek Caserio Ciudad Real taldeari 43-28 irabazi dio final laurdenetan

Bidasoa Irunek Errege Kopako finalerdietara sailkatzea lortu du,...

JACOBO CUETARA: “ILUSIOZ ETA PRESIORIK GABE GAUDE”

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du asteburuan, denboraldiari bukaera emateko

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du...

BIDASOAK GALDU EGIN ZUEN ASOBAL LIGAKO AZKEN JARDUNALDIAN

Cuencak 29-26ko markagailuarekin irabaztea irabazi zion talde horiari, Plenitude ASOBAL Ligan segitzeko helburua lortuz

Bidasoa Irunek galdu egin...

ZAISA BIDASOA IRUN ESPAINIAKO SEKTORE FASEAN

Kadete mailako gizonezkoak Kantabrian egonen dira asteburuan B multzoan Sektore Fasea jokatzen

Zaisa Bidasoa Irun, Bidasoako kadete mailako gizonezkoak,...

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORDE IZATEAREN ARDURA IZANEN DUGU AZKEN PARTIDUAN”

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL Ligako azken jardunaldia jokatuko du, Cuencaren kontra eta matematikoki txapeldunordetza lortuta

Plenitude ASOBAL...

BIDASOA IRUN ASOBAL LIGAKO TXAPELDUNORDE

Puerto Saguntoren kontra irabazita, talde irundarrak matematikoki lortu du bigarren postuan sailkatzea, baita Europako txapelketarako sarbidea...