ZAISA TXINGUDI ERRUGBI TALDEAK KOLPE GOGORRA JASO ZUEN DURANGON
Errugbia

Asteburu gogorra izan zen Zaisa Txingudi Errugbi Klubarentzat, 90-3 galdu zuten Durangoren aurka eta egoera hobetu gabe jarraitzen dute

Larunbatean ligako talde gogorrenetariko baten aurka jokatzeko Durangora bidaiatu zuen talde bidasoatarrak. Partida zelai artfizialean jokatu zen, etxeko taldeari mesede egiten zion zelaian, baina ez zen zelaiaren ondorioa izan irundarrek erdietsi zuten emaitza. Durangoko taldea norgehiagoka osoan zehar, Zaisa Txingudi Errgbi Kluba txikitu zuen. Jardunaldi honen ostean, talde bidasoatarrak zazpi punturekin sailkapeneko azken aurreko bezala jarraitzen dute.

Partidako hastapenetan, neurketak ez zuen jabe argirik izan, Durangoko taldeak 5.minutuan neurketako lehen entsegua lortu zuten arte (5-0). Entsegu horri, erantzuna eman zion Zaisa Txingudi Errugbi tadeak, eta 5-3ra hurbildu ziren zigor kolpe bat asmatu ondoren. Horiek izango lirateke talde bidasoarraren neurketako puntu bakarrak.

Durangok ez zuen sufirtu nahi eta neurketaren jaun eta jabe bilakatu ziren neurketako ondorengo minutuetan. 20 eta 23 minutuetan bi entsegu gauzatu zituzten eta 25.nean Zaisa Txingudi Errugbi Kluba bi txartel hori jarraian ikusita jokalari gutxiago batekin geratu zen 10 minuturen buruan. Durangok bikain probestu zuen abantaila hau eta 20 minuturen tartean, lau entsegu eskuratu zituzten. Hala, atsedenaldira 45-3koarekin iritsi ziren bi taldeak.

Bigarren zatian, talde bidasoatarrak galdutako jokalaria berreskuratu zuen, baina ez zegoen egoerari buelta ematerik. Durangok erritmoa finkatu zuen eta baloia bikain mugitzen jarraitu zuten Zaisa Txingudi Errugbi Klubaren defentsan zuloak aurkituz. 40 minutuetan beste zazpi entsegu eskuratu zituzten azkeneko 90-3 ezarrita.

BIOK TXINGUDIK DENBORALDIKO AZKEN NEURKETA JOKATUKO DU ASTEBURUAN
Errugbia

Ligako B multzoko lider moduan buka dezake modu ofizialean lehiatu duen lehen denboraldia

Biok Txingudik bukaera emanen dio asteburu honetan Ligari....

TXINGUDI/BAZTAN TALDEA GIPUZKOAKO B MULTZOKO TXAPELDUNA
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko 14 urtez azpiko taldeak ezin hobe bukatu du denboraldia

Txingudi Rugby Klubeko 14 urtez azpiko Txingudi/Baztan taldeak...

TXINGUDI/BAZTANEK B MULTZOKO FINALA JOKATUKO DU BIHAR PLAIAUNDIN
Errugbia

La Unica taldea jasoko dute 14 urtez azpiko taldeak finala jokatzeko, maiatzaren 11n 11:00etan

Txingudi Rugby Klubeko taldeak denboraldi bukaerara...

BIOK TXINGUDIK GARAIPENA ESKURATU ZUEN ETXEAN
Errugbia

Arrasate/Eibar Bri 27-22ko markagailuarekin irabazi zion mugako taldeak eta honela, sailkapeneko bigarren postura igo da

Biok Txingudik 27-22ko...

BIOK TXINGUDIK DENBORALDIKO AZKEN TXANPARI EKINGO DIO LARUNBATEAN
Errugbia

Plaiaundin arituko dira Txingudi Rugby Klubeko jokalariak, Arrasate/Eibar B taldearen kontra (16:00)

Biok Txingudik, Txingudi Rugby Klubeko senior...

ZAISA TXINGUDI EZ DA PLAY-OFFERAKO SAILKATU
Errugbia

Gaztedi Bren kontrako denboraldiko azken partiduan 17-29 galdu zuen Iñigo Camareroren taldeak

Txingudi Rugby Klubeko gizonezko seniorrek...