IKER AROZENA URREA LUZERA JAUZIAN

Madrilen ospatu zen 20 urtez azpiko Aretoko Espianiako Txapelketan urrezko domina esuratu zuen luzera jauziko proban, 7m14ko markarekin

Super Amara B.A.Teko bost atletek parte hartu zuten asteburu honetan Madrilen ospatu zen 20 urtez azpikoen Aretoko Espainiako Txapelketan. Oso itxura ona eman zuten denek, baina guztien artean Iker Arozenaren izena azpimarratu beharra dugu, berak lortu baitzuen asteburuko emaitzarik onena.

Txapelketa ez zuen modurik onenean hasi Ikerrek, finalera 6m78ko jauziarekin pasa zen seigarren sailkatu bezala, baina finalean marka guztiak hautsi zituen. Hiru jauzi bikain egin zituen, 7.04, 7.12 eta 7.14, laugarren, bostgarren eta seigarren saiakeretan hurrenez hurren. Azken hiru jauzi horiek, marka pertsonala hobetzeko eta klubeko inoiz lortutako marka hausteko balio izan zitzaion.

AIMAR OTXOTEKOK IRABAZI DU LESAKAKO V MENDI LASTERKETA

Lesakarrak 2019ko lehen edizioko errekorra hautsi zuen, ordubete eta hamar minutuan osatuz 14 kilometroko ibilbidea

Aimar Otxoteko Larrarte...

CARLA MARTINEZEK ETA LAIA OLASCOAGAK URREZKO ETA BRONTZEZKO DOMINAK ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO 20 URTEZ AZPIKO TXAPELKETAN

Horiez gain, BATeko bertze zazpi atletek hartu dute parte Espainiako Txapelketan

Bidasoa Atletiko Taldeak parte hartze handia izan du...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO MASTERRAK URREZKO LAU DOMINA ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Hauez gain, 16 urtez azpiko hiru atleta aritu dira txapelketa berean lehian estreinakoz

Donostian ospatu zen Espainiako Pista Estaliko Master...

MARTXOAREN 10EAN OSPATUKO DUTE LESAKAKO V MENDI LASTERKETA

14 kilometro luze eta 900 metroko malda positiboa izanen du aurten ere probak

Beti Gazte elkarteak Lesakako Mendi Lasterketa antolatu du aurten ere....

NAIA LLORENTEK ETA ALAINE AGUERRALDEK LAUGARREN POSTU BANA ESKURATU ZUTEN 18 URTEZ AZPIKO ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Horrez gain, Izaskun Sanz eta Leire Martiarena finalerdietara ailegatu ziren eta Liher Ugartemendiak lesio bat sufritu zuen sailkapeneko...