ALEJANDRO ESTEBAN ETA UNAX ERASO LAUGARREN ETA HAMARGARREN ESPAINIAKO JAURTIKETA LUZEKO TXAPELKETAN

Estebanek xabalina-jaurtiketan lortu zuen laugarren postua eta Erasok hamargarren mailu-jaurtiketan

Espainiako Neguko Jaurtiketa Luzeko Txapelketa jokatu zen pasa den asteburuan Leonen. Bidasoa Atletiko Taldeko bi atleta bertan izan ziren, Alejandro Esteban eta Unax Eraso, eta laugarren eta hamargarren postuak lortu zituzten hurrenez hurren, 20 urtez azpiko kategorietako xabalina-jaurtiketan eta mailu-jaurtiketan.

Alejandro Esteban xabalina-jaurtiketako ranking-eko hirugarren postuan ailegatu zen Leonera. Estu egon zen lehia bere kategorian, baina lan ona egin zuen atletak. 63,04 metroko jaurtiketarik hoberenarekin, baita bere marka pertsonalik onenarekin eta klubeko errekorrarekin, laugarren postua eskuratu zuen sailkapenean, podiumetik metro bakarrera.

Unax Eraso ranking-eko hamaikagarren postuan zegoen sailkatuta Leonera ailegatu baino lehen, 48,85 metroko mailu-jaurtiketa onenarekin. Erasok ongi lehiatu zuen azken jardunaldi horretan eta 50,03 metroko jaurtiketa lortu zuen, bere marka pertsonalik onena eginda, eta hamargarren postua lortuta.

BATEK HAMABI DOMINA ESKURATU DITU 16 URTEZ AZPIKO EUSKADIKO TXAPELKETAN

Dominez gain, estatu mailako txapelketan parte hartzeko minimoak ere lortu dituzte zenbait atletek

Euskadiko Txapelketa ospatu zen pasa den...

SANDRA PIERA ETA JON URTIZBEREA SAN MARTZIAL IGOERAN IRABAZLE

Ekainaren 22an ospatuko zen San Martzial Igoeraren XLVI. edizioa eta Sandra Piera eta Jon Urtizberea izan ziren azkarrenak

Sanpedro eta sanmartzial...

SAN MARTZIAL IGOERAREN XLVI. EDIZIOA OSPATUKO DUTE LARUNBATEAN

3,6 kilometroko ibilbidea prest du Bidasoa Atletiko Taldeak

San Martzial Igoeraren XLVI. edizioa ospatuko dute larunbat honetan, ekainaren...

HOGEI DOMINA POLTSIKORATU DITUZTE BATEKO ATLETEK GIPUZKOAKO TXAPELKETAN

Gipuzkoako Absolutu Txapelketa ospatu zen Donostian ekainaren 8an eta 9an eta Bidasoa Atletiko Taldekoek urrezko bortz domina irabazi...