BI SEIGARREN POSTU LORTU ZITUZTEN BAT-EKOEK KLUB ARTEKO DNA MEETING-EAN

Zaragozan ospatu zen proba eta Bidasoa Atletiko Taldekoek bi seigarren postu lortu zituzten, absolutu mailan eta 20 urtez azpiko taldean

Klub arteko European DNA Meeting proba ospatu zen, pasa den larunbatean, Zaragozan eta bertan izan ziren Bidasoa Atletiko Taldeko kirolariak. Hain zuzen ere, absolutu mailako eta 20 urtez azpiko taldeak aritu ziren lehian eta biak ere seigarren postuan sailkatu ziren.

Absolutu mailako taldea lehen aldiz aritu zen lehian Zaragozan ospatu zen European DNA Meeting-ean. Orain arte ez zen inoiz bertan parte hartzeko beharrezko puntuak batzera ailegatu, baina aurten bai eta seigarren postuan bukatu zuten txapelketa. Emaitzarik azpimarragarriena Aitor Fernandezena izan zen, 60 metroko hesi lasterketan marka pertsonala egin baitzuen. Horrez gain, hauek izan ziren bertze emaitza guztiak:

- Erreleboa 4x400m: Mariela Beraza, Itxaso Peña, Ioritz Labandibar eta Urko Navarro, 3:27,80 minutu

“La caza": Iker Anglada, Irati Erro, Tiro Ocaña eta Carla A. Martínez, 4:55,67 minutu

20 urtez azpiko taldeak ere seigarren postua eskuratu zuen

20 urtez azpikoek esperientzia zuten dagoeneko proba honetan eta hori erakutsi zuten egindako lanean ere. Emaitza azpimarragarrienen artean, Carla Arwen Martinezek abiadura proba lortutakoa egon zen, 7,37 segundu behar izan baitzituen 60 metroko lasterketan. Marka pertsonala izan zen hau, baita klubaren errekorra eta Espainiako 20 urtez azpiko historiako bigarren markarik onena ere. Bertze emaitzak hauek izan ziren:

BATEK HAMABI DOMINA ESKURATU DITU 16 URTEZ AZPIKO EUSKADIKO TXAPELKETAN

Dominez gain, estatu mailako txapelketan parte hartzeko minimoak ere lortu dituzte zenbait atletek

Euskadiko Txapelketa ospatu zen pasa den...

SANDRA PIERA ETA JON URTIZBEREA SAN MARTZIAL IGOERAN IRABAZLE

Ekainaren 22an ospatuko zen San Martzial Igoeraren XLVI. edizioa eta Sandra Piera eta Jon Urtizberea izan ziren azkarrenak

Sanpedro eta sanmartzial...

SAN MARTZIAL IGOERAREN XLVI. EDIZIOA OSPATUKO DUTE LARUNBATEAN

3,6 kilometroko ibilbidea prest du Bidasoa Atletiko Taldeak

San Martzial Igoeraren XLVI. edizioa ospatuko dute larunbat honetan, ekainaren...

HOGEI DOMINA POLTSIKORATU DITUZTE BATEKO ATLETEK GIPUZKOAKO TXAPELKETAN

Gipuzkoako Absolutu Txapelketa ospatu zen Donostian ekainaren 8an eta 9an eta Bidasoa Atletiko Taldekoek urrezko bortz domina irabazi...