BIDASOAK MULTZOEN FASEA PORROTAREKIN BUKATU DU

25-23 galdu zuen Ipar Mazedoniako Eurofarm Rabotnic taldearen aurka, hala ere, aurreko astean C multzoaren lidergoa kontsolidatu zuten Artalekun

25 – HC Eurofarm Rabotnik (14+11): Chanevski, Ojleski, Markoski (4), Jotic, Petrovski, Ostroushko (8), Djukic (4); Mitrevski, Madzovski (1), Radovic (2), Shevelev (2), Vegar (1), Kukoski, Velkovski, Gradjan (1) eta Kuzmanoski (2).

23 – Bidasoa Irun (15+9): Rangel, Cavero (2), Crowley, Serrano (2, 1p.), De la Salud (1p.), Renaud-David (4), Seri (9); Ledo, Zabala (1), Esteban Salinas (2), Barthe (1), Santano, Nieto (1), Tesoriere eta Da Silva.

Atzo Bidasoak ezin izan zuen Eurofarm Rabotnic taldea bere etxean, Ipar Mazedonian garaitu (25-23). Galdu arren, Jacobo Cuetararen taldeak C multzoko liderrak bukatuko zutela zekiten, baina euren buruetan multzoen fasea porrotik gabe bukatzea pentsatzen zuten. Azkenean ez zen horrela izan, eta Wisla Plocken aurka jokatu baino lehen, martxoan izango da hori, lehen porrota jasa zuten. Nabarmentzekoa da, Jon Azkue eta Kauldi Odriozolaren tankerako jokalariak etxean geratu zirela deskantsatzen.

Neurketaren hastapena oso berdinduta hasi zen, Rudi Serik zazpigarren minutuan bi goleko abantaila lortu zuen Bidasoarentzat (3-5), horixe izango zen talde irundarraren lehen errenta nagusia. Serik lehen zatian bost gol erdietsi zituen, Bidasoaren lehen zatiko goleatzaile nagusia izan zen; Milos Orbovic, Kauldi Odriozola eta Jon Azkueren bajekin, jokalari frantziarrak erasoko erantzukizuna hartu eta ondo bete zuen ere bai. Hamalaugarren minutuan 5-9ko aldea zuen Bidasoak eta hamar minutu geroagoa, abantaila 10-15ekoarekin mantentzen zen. Ipar mazedoniarrek ordea bere etxean garaipena erdietsi nahi zuten, eta lehen zatia bukatu baino lehen lau goleko partzial bat erdietsi zuten 14-15ekoa markagailuan ezartzeko.

Bigarren zatian, Gorka Nieto eta Martin Santano gazteek Velux EHF Champions Leaguen debutatzeko aukera izan zuten, baina bigarren zatian Bidasoak ez zuen aurrenekoan bezain ondo jokatu eta Eurofarm Rabotnikek erasoan gehiago asmatzen hasi zen. 34.minutuan, lehen aldiz neurketa osoan, etxeko taldea aurretik jarri zen markagailuan (18-17) eta ordutik bi goleko errentarekin mantenduko ziren Ipar mazedoniarrak. Jacobo Cuetararen taldea ez zen gehiago markagailuan aurretik jarriko, baina neurketa 23-23 berdintzea lortu zuten neurketako azken minutuetan, baina azkeneko 2-0eko partzialak, bi puntuak Bitolan geratzea ahalbidetu zuen (25-23).

Multzoko fasearen azken neurketa honen ondoren, Jacobo Cuetararen taldeak Asobal Ligako hiru jardunaldi jarraian jokatuko ditu espainiako ligako lehen itzuliari amaiera emateko. Hiruetatik lehena asteazkenean izango da, Artalekun Frigorificos del Morrazo Cangasen aurka hain zuzen ere. Aipatu bezala, Velux EHF Champions Leaguea martxoaren azken egunetan bueltatuko da.

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...

JACOBO CUETARA: “GURE ERRENDIMENDUAREN ETA ZALEEN ARTEKO ELKARTASUNAK FRUITUAK EMAN BEHAR DITU”

Aste lanpetu bati bukaera emateko, Bidasoa Irunek Blendio Sinfin taldea jasoko du bihar, apirilaren 13an, Artalekun

Aste gogorra izan du Bidasoa...

BIDASOA ERREGE KOPAKO AZKEN FASEAN

Fundacion Agustinos Alicante taldea gainditu zuen atzo talde horiak txapelketako hirugarren kanporaketan

Bidasoa Irun Errege Kopako azken faserako...

BIDASOAK PUNTU BAT ATERA ZUEN GRANOLLERSEN KONTRAKO PARTIDUTIK

Jacobo Cuetararen mutilek 30-30eko markagailua erdietsi zuten beraien aurkari zuzena den taldearen kontra

Bidasoak puntu garrantzitsua eskuratu zuen...

BIDASOAK ERREGE KOPAKO HIRUGARREN KANPORAKETA JOKATUKO DU BIHAR

Fundación Agustinos Alicante izanen du aitzinean, azken faserako txartela eskuratzeko helburuan

Bidasoa Irunek, Plenitude ASOBAL Ligako azken...

JACOBO CUETARA: “DENBORALDI HONETAKO PARTIDURIK HANDIENETAKO BAT IZANEN DUGU”

Bidasoak Granollers bisitatuko du asteburu honetan, momentu honetan bere aurkari nagusia dena

Bidasoak Anaitasuna nagusitasunez garaitu ondotik,...