Zehaztasuna falta izan zaio Real Unioni

REAL UNION: Tena, Ibarbia, Aimar, Esnaola, Morcillo, Iriondo (Arzamendi, 67'), Urkizu, Silas (Ozkoidi, 63'), Goikoetxea, Seguin, Galán (Saizar, 83').

GETAFE B: Olmedo, Edu Paya, Jose Carlos, Vigaray, Carbonell, Pedro Alonso, Pere Milla, Alex Felip, Orbegozo (Hugo Sánchez, 75'), Ivi (John Pirez, 83'),Poncelas (Buendia, 64').

EPAILEA: ávalos Martos. Txartel horiak: Edu Paya, Jose Carlos, Carbonell (Getafe B).

Bi taldeek izan dituzten gol aukerak kontuan hartuta, gezurra dirudi Stadium Galeko norgehiagoka hutsean amaitu izana. Baina puntuak banatu behar izan dituzte azkenean Real Unionek eta Getafe Bk. Aurkari gogorra izan da madrildarra Irungo taldearentzat. Ezohiko filiala da, esperientzia handiko jokalariak dituena. Estu hartu du talde txuribeltza behin baino gehiagotan. Neurketa bizia izan da, baloia azkar ibili da gora eta behera, eta gol aukerak bata bestearen atzetik iritsi dira. Kanpokoek bizpahiru saiakera egin ondoren, Real Unionek lehen gola sartzeko abagune argien segida izan du ordu erdia bete eta gero. Goikoetxearen burukada atezainak urrundu du lehenengo. Kornerrean baloia Silasi heldu zaio, hainbat aldaratzeren ondoren. Sahararrak erremate gogorra egin du, baina defentsak atepetik atera du baloia. Hurrengo kornerrean, Galanen bolea langaren gainetik irten da.

Bigarren zatian bide berdina hartu du norgehiagokak. Pere Millak eman du lehen abisua, kanpora irten zaion burukadarekin. Galanek atezainaren aurrean huts egin du bost minutu beranduago. Ez Getafek, ezta Unionek ere ez dute zelai erdiaren jabe egitea lortu. Iriondok berdegunea utzi behar izan du gainera, giharretako arazoak zirela medio. Arzamendik ordezkatu du, eta Urkizurekin batera aritu da ez ohiko lanean. Zentrala eta laterala, zelai erdian borrokan. 75.minutuan aukera bikoitza izan dute txuribeltzek, Goikoetxeak lehenengo, eta Galanek ondoren. Bukaerara arte amorerik ez du eman Real Unionek, eta luzapenean abagunerik argiena izan du Ozkoidik. Baina Olmedo atezainak urrundu du donostiarraren errematea. Punteriarik ez du izan Unionek, eta puntu bakarra bildu ahal izan du. Hala ere, azpimarratzekoa da hutsune nabarmenak zituela lesioen eta zigorren ondorioz. Eta aurkaria, multzoko onenetarikoa zela. Play-off postuetan jarraituko dute txuribeltzek jardunaldiaren amaieran.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...